Auditoren login

gepubliceerd op: 13-06-2019

Geachte gebruiker van het KAM-systeem,

 

Sinds de laatste update van het KAM-systeem, hebben vrijwel alle auditoren een zogenoemde auditor-login. Met deze account kunnen auditoren op meerdere systemen tegelijk inloggen. Hierdoor hoeft de auditor maar één login te onthouden.

Daarnaast hoeft u als gebruiker niet meer een tijdelijke account voor de auditor aan te maken, maar kunt u de auditor tijdelijk toegang geven tot uw systeem.

 

Hoe geef ik een auditor toegang tot mijn systeem?

Ga in uw systeem naar ‘Gebruikers/systeembeheer’. Scrol naar onder zodat u de knop ‘Externe auditor toevoegen’ ziet. Druk op de blauwe pijl achter ‘Naam auditor’ om een auditor te kiezen. Vul bij ‘Login tot’ de datum in tot wanneer de auditor uw systeem mag inkijken.

De auditor kan nu tot de door u ingevulde datum uw systeem bekijken. Na deze datum wordt zijn/haar toegang automatisch ingetrokken. LET OP: de toegang van de auditor is Read-Only. De auditor kan geen gegevens in uw systeem aanpassen.

 

Mijn auditor staat er niet tussen. Wat nu?

Niet alle auditoren hebben een account op het KAM-systeem. Wanneer uw auditor geen account heeft, kunt u contact opnemen met KAM-interactive. In overleg met u en uw auditor, maken wij dan alsnog een account aan.

 

Voor verdere vragen kunt ons bereiken via: administratie@kam-interactive.nl of via de nieuwe servicedesk.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het KAM-interactive team

 

KAM-systeem.nl is een dienst van:

KAM-interactive BV

088 – 28 48 671
Oester 26
1723 HW Noord-Scharwoude
KvK nr. 59824212
BTW nr. NL853657701B01